priprava na operativni poseg

Zaupanje v ozdravitev

Zaupanje v ozdravitev

Zaupanje v ozdravitev je vaša naloga. Nihče je ne more opraviti namesto vas. Kar pa še ne pomeni, da vam drugi ne morejo pomagati, če še ne zaupate v ozdravitev. Prav to naredite, poiščite pomoč, dokler sami ne boste zaupali! Lahko je to tudi knjiga. Knjiga Popolno zaupanje vam bo pomagala!

V današnjem svetu se soočamo z različnimi težavami in boleznimi (povezava: Zakaj nastane bolezen?). Nekaj pa zagotovo ostaja enako – zaupanje (v proces ozdravitve oz. razrešitve) je ključnega pomena do

  • hitrejše ozdravitve
  • s čim manj sivih las
  • s čim manj trpljenja
  • prihrani energijo
  • prihrani denar in čas

Če ne zaupate v ozdravitev, knjiga “Popolno zaupanje” prihaja kot luč v temi, je kot zaveznik v najtežjih trenutkih in kot vir navdiha za vse, ki se borijo z bolečino in trpljenjem. Bralcu ponuja dragocene aha momente, nasvete in vaje, ki pomagajo okrepiti njihovo zaupanje v lastno ozdravitev. Tudi, če je še nimate. Knjiga je zasnovana tako, da prebudi notranjo moč posameznika in mu pomaga premagati dvome in strahove, ki lahko ovirajo proces zdravljenja. Povezava – Kako zaupati? Nezaupanje? Spoznajte pot do popolnega zaupanja

 

Zaupanje v ozdravitev je ključno, z nezaupanjem si lahko sami blokirate ozdravitev!

Knjiga vsebuje vaje, ki bodo zmanjšale vaše nezaupanja za kar 80 odstotkov. Piše o uradnem in o alternativnem zdravljenju, ponuja konkretne tehnike in strategije, ki bralcu omogočajo premagovanje notranjih ovir ter gradnjo trdnih temeljev za zaupanje vase in v proces ozdravitve. S pomočjo preprostih vaj se bralcem odpirajo poti do globljega razumevanja lastnih misli, čustev in vzorcev, kar vodi v večjo stabilnost in samozavest. Prepričanje morate spremeniti!

Zaupanje v ozdravitev – kako ga se pobrati, ko padate že več let?

Nekaj morate spremeniti! Morate nadzorovati svoje čustvovanje in spreminjati nedelujoča prepričanja. Poleg tega knjiga spodbuja ljubezen do samega sebe kot ključno sestavino celostnega ozdravljenja. Z navdihujočo zgodbo in primerov iz prakse avtorica bralcem približa pomen samopodpore, sprejemanja in sočutja do sebe. Iz vas se bo zgodila ozdravitev, ko boste zaupali, pravi avtorica. Knjiga vam bo pomagala do zaupanja do zdravja – zdravljenje bo hitrejše, ko boste spet zmogli zaupati.

 

Knjiga Popolno zaupanje, ki nosi energijo popolnega zaupanja in ozdravitve, ki je pomagala avtorici! Izmerjeno, preverjeno! Pomembno je, da jo imate s seboj v bolnišnici, saj bodo negativne misli vse do operacije na preži, da se vam prikradejo. Zagotavljam, da bo knjiga preusmerila misli k ozdravitvi. Povezava Vsebina knjige.

Poznate koga, ki je bolan? Podprite ga!

Podarite knjigo z namenom. To ni samo knjiga – to je namenska knjiga, v kateri je ujeta energija ozdravitve!

Kako to narediti? Več si lahko preberete v knjigi Popolno zaupanje.

Naročilo knjige – povezava

Naročilo svetovanje – povezava

Več o avtorici – povezava

Zanimivi članki – povezava