nova knjiga Popolno zaupanje

Nova knjiga: Popolno zaupanje – zdravljenje od znotraj, Polonca Čuda

Nova knjiga: Popolno zaupanje – zdravljenje od znotraj, Polonca Čuda

Nova knjiga: Popolno zaupanje – zdravljenje od znotraj, Polonca Čuda, je knjiga, ki odkriva bližnjice do cilja (zdravje)

nova knjiga Popolno zaupanje(Popolno) Zaupanje je temeljni kamen notranjega miru in izpolnjenega življenja. Vendar pa v svetu, ki ga pogosto zaznamujejo izzivi in negotovosti, ohranjanje popolnega zaupanja lahko postane prava umetnost. Še posebej takrat, ko niste še nikoli popolnoma zaupali. Popolno zaupanje se je avtorici zgodilo takrat, ko ga je najbolj potrebovala. Nova knjiga “Popolno Zaupanje: Zdravljenje od znotraj” vas vabi na pot odkrivanja lastne notranje moči in rasti ter vam pomaga doseči popolno zaupanje vase (v pozitivno reševanje težav – pa kakršnekoli so to že) in v življenje.

O KNJIGI:

O avtorici – povezava. “Popolno Zaupanje: Zdravljenje od Znotraj” je sveža in navdihujoča knjiga, napisana s strastjo in modrostjo avtorice, ki se je že v najstniških letih predano posvetila raziskovanju poti do ozdravitve. Avtorica vas popelje skozi celosten pristop k razumevanju in krepitvi zaupanja vase ter vas uči, kje poiskati (po)moč.

polonca čuda predstavitev knjige popolno zaupanje

 

KNJIGA PONUJA:

  1. Modrost iz prve roke: Avtorica deli svoje osebne izkušnje in vpoglede v procese osebnostne rasti ter vam pomaga prepoznati in razumeti lastne vzorce vedenja in misli. Knjiga je bližnjica do cilja. Opozarja na ovire, na pasti.
  2. Knjiga vsebuje: Podporo v najtežjih trenutkih, bližnjica do cilja, vzpodbuda k aktivnosti, energijska podpora, uporabna vrednost.
  3. Rezultat: Notranji mir, zaupanje. Prihranite denar, sive lase, dvome, trpljenje, nizko raven energije za kdaj drugič.
  4. Navdihujoča zgodba: Z zgodbo vas knjiga spodbuja in navdihuje ter vam pokaže, da ste lahko močni (pa čeprav v tem trenutku mislite in čutite drugače). Pisana s strani energijske mojstrice. Ob branju boste začutili energijo.

“Popolno Zaupanje – Zdravljenje od Znotraj” je knjiga, ki odpira vrata do notranjega miru, moči in rasti. Z njo boste odkrili svojo lastno pot do popolnega zaupanja vase in v življenje ter zaživeli polno in srečno življenje, ki si ga zaslužite. Ne odlašajte, temveč se podajte na to čudovito potovanje z novo knjigo v roki! Naročite jo lahko – naročilo knjige Popolno zaupanje.

Leave a Comment