kam po pomoč

Kam po (po)moč?

Kam po (po)moč?

Kam po (po)moč? Ko se znajdemo pred izzivi in težavami, se včasih zdi, da smo sami in brez opore. Pomembno tudi poiskati pomoč pri ljudeh, ki nam zaupajo, starših in strokovnjakih, če je potrebno. Npr.:

Kam po (po)moč ko ste sami?

Knjiga je lahko odlična pomoč tudi takrat, ko ste sami in se soočate s čustvi, ki jih moramo predelati. Obstajajo tudi naravne pomoči, ki delujejo na čustva (povezava). Obstaja vir pomoči, ki je vedno pri roki in lahko igra ključno vlogo pri premagovanju težkih trenutkov – knjiga (povezava – Knjiga Popolno zaupanje). Vsebina knjiga vas bo podprla v težkih trenutkih. Notri pa je ujeta energija popolne ozdravitve.

Branje knjig omogoča, da se umaknete iz uma v srce (povezava – Branje doma ali v bolnišnici). V srcu je mir, ljubezen. Um oz. ego pa povzroča največ problemov. V knjigi boste prejeli nove perspektive in vas spodbujajo k razmišljanju izven ustaljenih vzorcev. S pomočjo uspešne zgodbe in uporabnih nasvetov lahko hitreje najdete rešitve za svoje težave in se lažje spopadete s situacijami (povezava – Knjiga zdravja).

Potem, ko greste po (po)moč, ste na potezi vi.

Največji koraki v procesu premagovanja težav vedno vaši lastni. Z drugimi besedami, noben ne more narediti ničesar namesto vas. Lahko pa vas podpre, kar je tudi pomembno. Knjiga je lahko dragocen vir pomoči in podpore v našem življenju, še posebej takrat, ko se počutite sami in ranljivi. Ne glede na to, kaj vas pesti, knjige so lahko vaša zatočišča, ki vas vzpodbujajo, osvetljujejo pot in nam pomagajo premagati ovire na vaši poti. Knjiga vam lahko pomaga pri tem, da stopite na pot samopomoči. Ta vaša notranja moč je veliko močnejša, kot tista od zunaj, ki jo morda nikoli ne dobite (povezava – O prepričanjih).

Imate to, kar vas bo potegnilo naprej? Kaj to je, kako to najti opisuje avtorica knjige Popolno zaupanje. In to je tisti razlog, ki vam po pomagal uspeti.

Vam je zanimivo? Se nadaljuje.

Več si lahko preberete v knjigi Popolno zaupanje… Povezava… 

Stik z avtorico… Povezava…