branje v bolnisnici

Branje v bolnišnici

Branje v bolnišnici kot del okrevanja

Branje v bolnišnici lahko doprinaša k zmanjšanju stresa. Bolnica kot ustanova in energije, ki so tam, vplivajo na vaše misli. Okolje v bolnišnici je velikokrat stresno in knjige so odlična orodja, ki vplivajo na vaše pozitivno počutje, doživljanje in tudi na vaše misli.  Misli morate imeti pod nadzorom – saj veste, to, kar razmišljate, se vam tudi zgodi. Zakaj ne bi prebrali knjige Popolno zaupanje s srečnim koncem (naročilo – povezava)?

Branje v bolnišnici kot terapija

Če ste v bolnišnici, ste že stopili na pot okrevanja. Okrevanje pa se mora zgoditi na vseh nivojih (fizično, mentalno, duhovno). Zdravniki bodo poskrbeli za vaše fizično telo, za okrevanje pa največ lahko naredite sami. Kako? Več o vsebini – povezava.
strah pred operacijo

 

7 nasvetov, zakaj v bolnico vzeti Knjigo Popolno zaupanje

  1. Knjiga opisuje kako se pripraviti na operacijo s čim manj stresa
  2. Pomaga, da razmišljate pozitivno pred posegom
  3. Knjiga lajša psihične napetosti
  4. V knjigi je polno modrosti
  5. Vsekakor je vaš cilj zdravje? Knjiga vam bo kot nadih, stimulacija, motivacija za dosego cilja
  6. Branje pa služi kot terapija duha

branje v bolnišniciZakaj ne bi prebrali knjige osebe, ki si je manifestirala uspešno operacijo?

Avtorica knjige je oseba, ki je imela v mladosti težko operacijo. Ni razmišljala, da bo med operacijo zaspala, nasprotno, operacija jo je še kako zbudila. Avtorica piše, kako se je pobrala pri padcih, kako je šla čez tiste najtežje trenutke… In bližal se je trenutek operacije, osebje teka po operacijski sobi, ne pozna jezika, ne pozna okolja – to je bila prva operacija v njenem življenju, saj je bila zelo zdrav otrok. Bližal se je trenutek… Kako je zaupala? Če je uspelo njej, lahko tudi vam. Knjiga je bila napisana z namenom, da bi šli čez kirurški poseg s čimmanj stresa, lahkotno, z zaupanjem in upanjem. In po narkozi…

Izberite knjigo, v katero so ujete energije zaupanja in zdravja. Pisala jo je oseba s to izkušnjo. Knjigo lahko na povezavi. V kolikor čakate na operacijo in bi se pred obiskom radi pomirili in se psihično najbolje pripravili na poseg, se naročite na svetovanje – povezava.

 

 

Naročilo knjige – povezava

Naročilo svetovanje – povezava

Več o avtorici – povezava

Zanimivi članki – povezava

Leave a Comment