Kaj vzeti v bolnico?

Kaj vzeti v bolnico poleg oblačil? kaj vzeti v bolnico

Vas čaka zdravljenje v bolnišnici in se že sprašujete kaj vzeti v bolnico? V bolnico lahko vzamete tudi najboljšo prijateljico – knjigo. Branje ima veliko prednosti, saj bo umirilo vaš um. In ne samo to, knjige z optimistično vsebino imajo lahko tudi terapevtski namen.

Branje v bolnišnici lahko zmanjša strah in tesnobo

Pomagala vam bo zmanjšati stres, tesnobo in strah. Misli morate imeti pod nadzorom – saj veste, to, kar razmišljate, se vam tudi zgodi. Zakaj ne bi prebrali knjige Popolno zaupanje s srečnim koncem (naročilo – povezava)?

7 nasvetov, zakaj vzeti v bolnico knjigo Popolno zaupanje

  1. Vsekakor je vaš cilj zdravje? Knjiga vam bo kot nadih, stimulacija, motivacija za dosego cilja
  2. Knjiga opisuje kako se pripraviti na operacijo s čim manj stresa
  3. Pomaga, da razmišljate pozitivno pred posegom
  4. Knjiga lajša psihične napetosti
  5. V knjigi je polno modrosti
  6. Branje pa služi kot terapija duha
  7. To je knjiga avtorice, ki si je s svojimi mislimi uspela manifestirati pozitivno operacijo

 

Poznate koga, ki bo hospitaliziran? Podarite knjigo Popolno zaupanje v katero je ujeta energija ozdravljenja

Knjiga je lahko odlična pozitivna popotnica do cilja zdravje! To je knjiga z namenom, v katerega je ujeta energija zdravja in ozdravljenja. To je knjiga, v kateri je ujeta ozdravitev.

Zakaj ne bi prebrali knjige osebe, ki si je manifestirala uspešno operacijo?

Avtorica knjige je oseba, ki je imela v mladosti težko operacijo. Ni razmišljala, da bo med operacijo zaspala, nasprotno, operacija jo je še kako zbudila. Avtorica piše, kako se je pobrala pri padcih, kako je šla čez tiste najtežje trenutke… In bližal se je trenutek operacije, osebje teka po operacijski sobi, ne pozna jezika, ne pozna okolja – to je bila prva operacija v njenem življenju, saj je bila zelo zdrav otrok. Bližal se je trenutek… Kako je zaupala? Če je uspelo njej, lahko tudi vam. Knjiga je bila napisana z namenom, da bi šli čez kirurški poseg s čimmanj stresa, lahkotno, z zaupanjem in upanjem. In po narkozi…

Seznam potrebščin za bolnišnico. Kaj vzeti v bolnico poleg kozmetike?

Med potrebščinami za v bolnišnico naj ne manjka knjiga. To je odlična popotnica za pozitivno psihološko pripravo. Saj veste, da ste sokreatorji. Jaz sem bila kreatorica uspešne težke operacije. Manifestirala sem roke kirurgov, ki so bile do milimetra natančne. Izberite knjigo, v katero so ujete energije zaupanja in zdravja. Pisala jo je oseba s to izkušnjo. Knjigo lahko na povezavi. V kolikor čakate na operacijo in bi se pred obiskom radi pomirili in se psihično najbolje pripravili na poseg, se naročite na svetovanje – povezava.

 

 

Naročilo knjige – povezava

Naročilo svetovanje – povezava

Več o avtorici – povezava

Zanimivi članki – povezava

Leave a Comment