O prepričanjih

O prepričanjih

O prepričanjih. Prepričanja, kot so “Moja bolezen je neozdravljiva.” ali “Ne morem se pozdraviti.”, lahko močno blokirajo proces zdravljenja. Tako si lahko blokirate zdravljenje od znotraj. (povezava – zakaj bolezen). Prepoznavanje, spreminjanje in vpeljevanje novih prepričanj je ključno za osebno rast in razvoj. Zavedanje obstoječih prepričanj omogoča njihovo oceno in prepoznavanje tistih, ki nas lahko omejujejo. Preko prepoznavanja boste prišli tudi do tega, kaj vam bolezen sporoča (povezava: Sporočilo bolezni.).

Kako spremeniti prepričanja?

Pomembno je, da postanete osredotočeni na spremembo teh prepričanj, da bi omogočili prostor za možnost ozdravitve. To je tudi bližnjica zdravljenja od znotraj. Sigurno ste že slišali, da je telo zmožno samozdravljenja. To sem doživela na lastni koži, vendar je potrebno za samozdravljenje izpolniti nekaj ključnih elementov. O teh elementih piše knjiga (Popolno zaupanje – povezava vsebina).

 

Katera prepričanja vas podpirajo?

Zdravite lahko tisto, česar se zavedate. Odkrivanje in spreminjanje teh prepričanj v bolj pozitivna in optimistična, kot je “Imam moč za ozdravitev” ali “Verjamem v zdravljenje svojega telesa”, “Moja bolezen je ozdravljiva” nedvomno pomaga ustvariti pozitivno in podporno okolje za proces zdravljenja, kjer zaupanje v lastno sposobnost ozdravitve prevlada nad dvomi in strahovi. Kako zaupati? Povezava

Obstajajo zdravniki, ki zdravijo vzroke (Vzroki za bolezni – povezava), ne le simptome. In te so zame najboljši zdravilci. Zdravljenje vzrokov namreč lahko prepreči dolgotrajno terapijo in s tem dolgotrajno trpljenje (predolgo zdravljenje – povezava).

 

Vam je zanimivo? Se nadaljuje.

Več si lahko preberete v knjigi Popolno zaupanje… Povezava… 

Stik z avtorico… Povezava…