Predolgo zdravljenje

Predolgo zdravljenje

Avtorica se je na svoji predolgi poti do ozdravitve srečevala z različnimi ovirami na poti do zdravja. Predolgo zdravljenje je vztrajno pobiralo njeno moč. Ker uradna medicina ni imela moči, se je srečala s številnimi terapijami, alternativnimi tehnikami zdravljenja, vsekakor je njeno zdravljenje trajalo predolgo.

V knjigi piše. “Včasih sem verjela: Zdravila me lahko pozdravijo in tudi zaupala sem zdravnikom in uradni medicini. Zaupala sem jim vsa svoja pričakovanja, moč in odgovornost. Tja sem dajala vso svojo energijo, upanje. Dolga leta sem čakala na rezultat. Čakala na zdravnike. Predolgo. Jemala sem zdravila, učinka ni bilo. Ker mi zdravila niso pomagala sem jih zamenjala, večkrat. Testirala sem kombinacije zdravil, a neuspešno. Takrat se je sesul koncept, da bodo mojo bolezen ozdravila samo zdravila. Kaj ozdravila? Škodovala so in imela so prehude stranske učinke. Zamenjali so zdravila. Ni bilo izboljšanja. Zamenjali so druga zdravila, ni bilo izboljšanja … Zamenjali so tretja, nato četrta zdravila, nato peta zdravila. Poskusili so s kombinacijami zdravil, a ni bilo izboljšanja. Ni bilo učinkovitih zdravil za mojo bolezen. V vsaki »slabi« stvari je nekaj »dobrega«. To me je spodbudilo v aktivnost…”

 

Predolgo zdravljenje? Knjiga za hitrejšo ozdravitev

Dlje časa trajajoče zdravljenje – več trpljenja. Ne ponovite enakih napak kot ona. To vas bo pripeljalo do cilja (ozdravitve).V knjigi avtorica piše predvsem kaj morate narediti, da bo hitreje pršilo do ozdravitve.

 

Knjiga moči in zdravja

To je knjiga moči, ki vam bo pomagala na poti do cilja – moj cilj je bilo takrat zdravje. Vsi cilji, ki so prej imeli prednost pred zdravjem, so kar naenkrat zbledeli. Videla sem, da jih brez zdravja ne bo mogoče uresničiti. Zdravje sem na koncu tudi manifestirala in ga na koncu tudi dosegla. Kako do poguma sem si zaupala in upala, hoditi po robu, kjer se je odločalo biti ali ne biti . V knjigi pišem, kako mi je uspelo in kje so bile moje napake, da mi ni uspelo že prej oz. kje sem zamočila, da se mi je bolezen zgodila. Pišem tudi o o poteh hitrejše ozdravitve.

 

svetovanje popono zaupanjeNa svoji poti do zdravja sem se spraševala:
– Zakaj sem zbolela ravno jaz?
– Zakaj tako trpljenje? Ali moram trpeti?
– Zakaj zbolevajo otroci? Kaj s tem sporočajo?
– Kaj narediti, ko zbolijo vaši najbližji?
– Kako pomagati, ko zbolijo tisti, ki jih imate najrajši?
– Kaj bolni zares potrebujejo? Kako jim lahko najbolj pomagate?
– Ali je vredno zboleti za ljubezen?
– Kdo me lahko pozdravi? Zdravljenje od zunaj in zdravljenje od znotraj.
– Tvegana operacija – ali je vredno tvegati?
– Pred operacijo. Koga se lahko oprimeš, ko ob tebi ni nič oprijemljivega?

 

Skratka… USPELO MI JE! Vas zanima kako? Z veseljem z vami delim to navdihujočo čudovito izkušnjo v knjigi Popolno zaupanje.

 

 

Naročilo knjige – povezava

Naročilo svetovanje – povezava

Več o avtorici – povezava

Zanimivi članki – povezava