alternativno zdravljenje

Alternativno zdravljenje

Alternativno zdravljenje – ko zdravila ne pomagajo

Alternativno zdravljenje. Avtorica knjige je prvič spoznala alternativne tehnike zdravljenja, ko zdravila niso imela več moči, ko je uradna medicina odpovedala. O njih iskreno govori tudi na svetovanjih, kjer jo lahko vprašate o alternativnih tehnikah zdravljenja. Sama jih je v predolgih letih do popolnega zdravja izkusila večino, ki se je takrat izvajala v slovenskem prostoru, kasneje pa tudi izobraževala v šoli za bioterapevte in se tudi izmojstrila. Ima več kot 800 učencev po celi Sloveniji in tujini, ki tudi poučujejo naprej.

 

Ko prepričanje: Zdravila me bodo pozdravila – pade…

“Verjamete v alternativne tehnike zdravljenja? Alternativne in komplementarne tehnike zdravljenja delujejo. Mnoge so dokazljive, izmerljive. Obstajajo tudi ustanove, ki imajo aparature, da to lahko izmerijo. Obstajajo tudi meritve, ki izmerijo stanje prej in po tem in delovanje na človeka, žival, rastline, celo predmete.

Dokler me niso pozdravili zdravniki, so mi bili dolga leta v pomoč zdravilci. Vsa ta leta do ozdravitve sem opazovala zdravilce in njihovo delo in se veliko od njih naučila. In sem si rekla: »Ko ozdravim, bom to področje bolj raziskala.« Po ozdravitvi sem se bolj poglobila v več alternativnih tehnik zdravljenja in v vprašanje: Zakaj zbolimo? Kako katera tehnika deluje? Kje lahko alternativne tehnike pomagajo? Zakaj (ne) deluje? Zakaj pri nekom deluje in pri drugih ne? Kdo sem? − In sem se bolj poglobljeno izobrazila in izmojstrila v njih.”

Zakaj nekatere alternativne tehnike zdravljenja delujejo kratkoročno?” Več v knjigi Popolno zaupanje, 

kjer avtorica piše o:

  • Zdravljenju od znotraj.
  • Zdravljenju od zunaj.
  • Pozdravili me bodo zdravilci, pozdravili me bodo zdravniki.
  • Do kje lahko sežejo alternativne tehnike zdravljenja, kje lahko pomagajo?
  • Kaj je naglo pospešilo moje zdravljenje?
  • Kako pomagajo naravni pristopi?
  • Ali jih lahko kombiniramo z uradno medicino in katere?
  • Celostna obravnava.
  • Aktivno zdravljenje…

 

Vam je zanimivo? Se nadaljuje.

Več si lahko preberete v knjigi Popolno zaupanje… Povezava… 

Stik z avtorico… Povezava…

 

Naročilo knjige – povezava

Naročilo svetovanje – povezava

Več o avtorici – povezava

Zanimivi članki – povezava