Božansko zdravljenje

Božansko zdravljenje

Božansko zdravljenje je duhovno zdravljenje. Sopomenka za “božansko zdravljenje” je “duhovno zdravljenje.” Takrat sem bila še ateistka, po bolezni pa postala zelo verna (ne religiozna). Vsakdo pomisli na Boga, ko se sooči s tvegano operacijo in morebiti tudi s smrtjo.

V tistem času se molitev, meditacij in druge duhovnih praks nisem posluževala. Čeprav me je bolezen naučila, da smo tudi duh. Izkusila sem, kako je če je prekinjena povezava med telesom, umom in duhom. In tudi to, da duša lahko potuje v prostoru in času.

Kako sem izkusila božansko?

Vsekakor bi bilo moje okrevanje hitrejše, morda se bolezen sploh ne bi manifestirala v taki obliki, če bi verjela, da obstaja nekaj več. V času bolezni pa sem to moč izkusila, večkrat. Vem, da sem bila vodena. In da so bile vodene tudi roke kirurgov – jaz jim rečem kar ZLATE ROKE, saj bi bil vsak milimeter reza lahko usoden. Tudi ateist lahko doseže boga. Skozi težko izkušnjo.

božansko zdravljenje

Božansko zdravljenje in duhovna bitja

“Duhovna bitja obstajajo in pomagajo. Alternativne tehnike zdravljenja so me naučile odpiranja spremembam, zdravju in (za)upanju. Naučile so me prositi za pomoč. Spoznala sem duhovna bitja, dovolila sem si sprejeti Svetlobo, Univerzum, Enost, Angele, Nadangele, Duhovne mojstre, Vodnike in nato Boga. Sama sem bila vzgojena kot ateist, ampak s tvegano izkušnjo po operaciji sem postala zelo verna (ne pa religiozna). Po uspešni izkušnji z operacijo vem, da obstajajo Bog, Svetloba, Luč, Enost, kakor koli že to imenujemo. Vem, da je v mojih najtemnejših trenutkih bil nekdo z mano…” Več si lahko preberete v knjigi Popolno zaupanje…

Knjiga ni le vir tolažbe, ampak tudi vodnik, ki vas bo usmerjal skozi vsak korak vaše poti do zdravja. In vse se začne v vaši notranjosti. Z vsako prebrano stranjo boste čutili, kako se v vašem srcu prebuja moč pozitivnosti, ki bo ključna pri premagovanju izzivov in doseganju ozdravitve. Knjiga je bogata z motivacijskimi citati in koristnimi vajami, bo ta knjiga postala vaš zaveznik na poti do notranjega zdravilca. Vsaka zgodba in modrost v tej knjigi deluje kot svetloba v temi, ki vam bo pomagala premagati težke trenutke. In nosi zdravilno energijo, ki je do popolne ozdravitve pomagala tudi avtorici. Mogoče je!

Vam je zanimivo? Se nadaljuje.

Naročilo knjige – povezava

Naročilo svetovanje – povezava

Več o avtorici – povezava

Zanimivi članki – povezava