priprava na operativni poseg

Psihična priprava na operativni poseg

Priprava na operativni poseg

Priprava na operativni poseg je ključnega pomena. Zdravniki bodo pripravljeni, kaj pa vi? Piše vam avtorica knjige Popolno zaupanje, ki je doživela težko operacijo. Pa tako premlada za smrt… Kako ji je uspelo?

Vas čaka operativni poseg? Priprava na operativni poseg je pomembna!

Priprava na operativni poseg je izjemno pomembna. Še posebej psihična pripravljenost. Ta prihaja od znotraj, to je vaša priložnost in tega nihče ne more narediti namesto vas

Video – operacija – povezava

Psihična priprava na operativni poseg je vaša naloga

 • Psihična priprava
 • Znanje o operaciji – več znanja, manjši strah. Pozanimajte se o operaciji, zapletih, okrevanju.
 • Zaupanje v zdravnike in v pozitiven izid – to je vaše delo!
 • Popolno prepuščanje
 • Realna pričakovanja

Kako se lahko pripravite na operativni poseg?

Knjiga Popolno zaupanje, ki nosi energijo popolnega zaupanja in ozdravitve, ki je pomagala avtorici! Izmerjeno, preverjeno! Pomembno je, da jo imate s seboj, saj bodo negativne misli vse do operacije na preži, da se vam prikradejo. Zagotavljam, da bo knjiga preusmerila misli k ozdravitvi.

Knjiga Popolno zaupanje uči, kako najti notranjo moč in pogum za soočanje s težavnimi situacijami v življenju. Nekaj iz knjige Popolno zaupanje:strah pred operacijo

“Kako bo prišlo do zdravja, nisem vedela! Hvala Bogu, da nisem vedla, ker bi si um ustvaril projekcije, kako do zdravja. In samo scenariji uma bi bili v moji glavi mogoči za ozdravitev. In škoda, ker drugih možnostih za ozdravljenje nisem uvidela pred operacijo. Kasneje sem izvedela, da je enaka bolezen pri prijateljici minila kar sama od sebe. Kaj je naredila? Korenito spremembo. V bistvu si želim, da bi že prej verjela v čudež samoozdravljenja. Ker nisem, se ni mogel zgoditi. Ni bilo prostora za uresničitev, saj je bil ta prostor zapolnjen z nezaupanjem in skrbmi.

Prihajal je trenutek, ki je odločal o mojem zdravju ali smrti, mogoče o trajni invalidnosti. Tega nikakor nisem mogla sprejeti. Samo zdravja sem si neskončno srčno želela. Bližal se je trenutek izkušanja človeške majhnosti, minljivosti. V bolnišnici na operacijski mizi pa ni nič oprijemljivega, na kar se lahko oslonite. Čudovito!

Ko že mislite, da ste “zavozili vse” in da nič več ne morete popraviti, se morate pripraviti na

 • prepuščanje
 • popolno zaupanje
 • optimizem

Tako bo operacija potekala

 • čim manj bolečin,
 • čim manj stresa,
 • minimalen bo strah in več zaupanja

In iz narkoze se boste zbudili… zdravi!

Kako to narediti? Več si lahko preberete v knjigi Popolno zaupanje.

Naročilo knjige – povezava

Naročilo svetovanje – povezava

Več o avtorici – povezava

Zanimivi članki – povezava