Soočenje z boleznijo

Soočenje z boleznijo

Soočenje z boleznijo je najhitrejši način do ozdravitve! Prinaša tudi najmanj bolečin. Sprva je težko, na dolgi rok pa most do ozdravitve. Sprva se je dobro vprašati vprašanje Zakaj sem zbolel. (povezava članek – Zakaj bolezen)

Soočenje z boleznijo vodi do hitrejše ozdravitve

Prinaša namreč veliko prednosti

 • skrajšuje trpljenje
 • je neizbežno – vsaka ozdravitev se začne s soočenjem
 • hitreje zaživite sr(e)čno življenje
 • več energije, več ciljev, več rezultatov
 • ZDRAVJE!

Soočanje z boleznijo omogoča osebno rast

Zakaj se soočiti z boleznijo? Ne boste verjeli, ampak soočenje prinaša veliko prednosti. Če ste se do zdaj otepali soočenja, ker vas je bilo strah, ali niste imeli volje, moči, vas bo to vzpodbudilo. Soočenje je most do hitrejše ozdravitve.

 1. Soočenje z boleznijo in bolečinami je del procesa. Neizbežen, vendar soočenje prinaša tudi olajšanje! Zagotavljam vam, da boste po soočenju lažje zadihali, velik kos bremena bo odpadel z vaših ramen. (Povezava: Bolečina. Kako se izogniti bolečini?)
 2. Prinaša osebno rast – bolezen je vaša izkušnja. Tu je z vašim namenom – prinaša znanje, modrost. Največ se boste naučili skozi lastno izkušnjo.
 3. Soočenje prinaša tudi občutek imeti se rajši, občutek odgovornosti za zdravje in s tem moč.
 4. Zavedali se boste pomembnosti celostnega pristopa k zdravljenju, tako fizično, mentalno kot čustveno. Povezava – alternativno in komplementarno zdravljenje.
 5. Soočenje vas bo avtomatsko vzpodbudilo k aktivnem sodelovanju v procesu ozdravitve. Brez aktivnosti ne bo zdravja.
 6.  Vsakodnevni mali koraki, ki vodijo do velikih sprememb.
 7. S podporo družine in knjig o uspešnih ozdravitvah boste ozavestili, kako pomembno je imeti okoli sebe ljudi, ki verjamejo v možnost popolne ozdravitve. In knjige – opisi ljudi, ki so to doživeli. Kako bi o tem pisala, če ne bi doživela. JE MOGOČE! Zaupanje v ozdravitev
 8. Zdravljenje je proces, zahteva čas, potrpežljivost in predvsem vero v lastno sposobnost okrevanja. Dokler ne verjamete vi, bom za vas verjela jaz! (Povezava: Ali je ozdravljiva?)
 9. Soočenje, aktivnost in spreminjanje svojega življenjskega sloga je bil ključen del moje poti k ozdravitvi, deluje!
 10. Če potrebujete podporo, vam predlagam knjigo Popolno zaupanje – Zdravljenje od znotraj, ki bo vzpodbudila vašo ozdravitev.

Vam je zanimivo? Se nadaljuje.

Več si lahko preberete v knjigi Popolno zaupanje… Povezava… 

Stik z avtorico… Povezava…