Ali je ozdravljiva?

Ali je ozdravljiva?

Moja bolezen je ozdravljiva. Kakšna so vaša prepričanja?

Ali je ozdravljiva, sem se spraševala. Bolezen namreč. V Wikipediji je za mojo bolezen pisalo, da je neozdravljiva. “Moja bolezen je ozdravljiva” je bilo moje prepričanje. Kakšna so vaša prepričanja?

Bi temu verjeli, še preden bi raziskali vse alternative? Če boste verjeli, boste v kalupu. Sicer diagnoza lahko predstavlja kalup. Zakaj? Obstajajo raziskave, ki pišejo o načinih zdravljenja in ozdravitve, in ko to preberete, je to samo to za vas mogoče. In ko zamenjate program: Moja bolezen je ozdravljiva, se bodo razkrivale dodatne možnosti zdravljenja. Notranje se boste odprli možnostim za ozdravitev. Iskali boste načine ozdravitve. Tako kot sem jih jaz, saj ni bilo zdravila za mojo bolezen. In sem našla… Če sem jaz, lahko tudi vi!( povezava Pot do zdravja)

O tem piše resnična uspešna življenjska zgodba v knjigi Popolno zaupanje. Dolgo let (predolgo) je trajalo zdravljenje, ki je bilo polno bolečin, trpljenja, preden je prišla dokončna ozdravitev. to pišem zato, ker se pri vas lahko zgodi že prej, če le zamenjate program. Tega lahko zamenjate, če poznate sebe! Program lahko zamenjate šele, ko se ga zavedate. (povezava Predolgo zdravljenje)

Telo pove vse, kar ne povejo usta. Resnično dolgoročno ozdravljenje bo prišlo, ko boste ozdravili svojo dušo.

Ali je ozdravljiva? je zamenjalo prepričanje: Je ozdravljiva

Opazujte in spreminjajte prepričanja. Prepričanju sledijo misli, misli sledijo čustva, čustvom akcija in to postane vaša navada in nato življenje.

Zamenjajte program: »Ne da se pozdraviti.« s programom: »Bolezen je ozdravljiva.« Takrat se zgodi nekaj v vas, nezavedno iščete rešitve, se izobražujete, sprašujete, se povezujete s temi, ki so bolezen že preboleli. In stavek: Ni mogoče! spremenite v Kako, kaj lahko še naredim za ozdravitev? In iščete naprej. Spremenite vaš pogled in odnos do bolezni, predvsem pa negativna prepričanja. Več v knjigi…

 

Vam je zanimivo? Se nadaljuje.

 

Več si lahko preberete v knjigi Popolno zaupanje… Povezava… 

Stik z avtorico… Povezava…

Knjiga: Polonca Čuda, Popolno zaupanje
Prva izdaja: 2023
Mehka vezava