Kako zaupati? Nezaupanje? Spoznajte pot do popolnega zaupanja

Kako zaupati? Pot do 100% zaupanja

Kako zaupati, ko se ne morete na nikogar nasloniti? Kako naj vam o zaupanju povem, kot skozi lastno izkušnjo. Meni je uspelo, kar je uspelo manj kot 0,5 ljudi na celem svetu. Morda sem imela srečo, a ne verjamem, da sem rojena pod srečno zvezdo. Oziroma sem se skozi izkušnjo to začela postopoma zavedati.

Kako zaupati, ko mislite, da ne (z)morete? Ali veste, kako zaupati?

kakozaupatiMogoče je zaupati, to že znate. Zaupanje je most do rezultata, ki ga želite. Bolj kot zaupate, večja je možnost, da se rezultat zgodi.

V knjigi Popolno zaupanje piše “Ko ste v bolnišnici in že mislite, da ste zavozili vse in da ne morete pomagati, ko pomislite, da ste nemočni in ne morete več vplivati …. fizično res ne morete nič več popraviti, lahko pa prisustvujete energijsko, dušno iz notranjosti. To je pravzaprav osnova, da se manifestacija odvije v realnosti. Operacija je hkrati tudi iniciacija brezpogojnega zaupanja in prepuščanja. Spomnim se, ko sem bila fizično, čustveno, energijsko na tleh. Tik pred operacijo so mi prebirali kar 3 liste dolg dokument, kaj vse gre lahko narobe pri operaciji in da lahko nastopi tudi smrt. Teh groznih stvari niti ne želim omenjati. Bližal se je trenutek za biti ali ne biti. Kako sem si tik pred operacijo želela, da bi zmogla brezpogojno zaupati v dober rezultat in verjeti v popolno ozdravitev že v času od pojava bolezni do zdravljenja. Imela sem to priložnost, a jo nisem izkoristila. Ponovno sem dobila priložnost. Morda zadnjo. Uspelo mi je…”

Ne veste kako zaupati?

Daniel Chidiac (v knjigi: Kdo pravi, da ne zmoreš, str.103) pove, da ljudje, ki nikoli ne dosežejo veliko, čakajo, da se stvari zgodijo zunaj, da se jim pomagajo zbistriti njihove vizije. Ne zavedajo se tega, da morajo najprej ustvariti vizijo česar koli že in bo to potem poskrbelo, da se vse zunaj uskladi in pomaga pri uresničitvi.

Vam je zanimivo? Se nadaljuje.

Več o tem, kako zaupati, si lahko preberete v knjigi Popolno zaupanje… Povezava… 

Stik z avtorico… Povezava…