Vzrok za bolezen

Vzrok za bolezen – ga poznate?

Vzrok za bolezen je eden izmed najhitrejših načinov zdravljenj bolezni. V knjigi pišem o tem, kako sem se sprva zdravila s sintetičnimi zdravili, saj sem imela prepričanje: Zdravila me bodo pozdravila. Pa me niso! Vsaka šola je za nekaj dobra. Ker sintetična zdravila niso delovala, smo bili prisiljeni posegati po alternativni medicini. Alternativna medicina ne zdravi bolezni, zanjo je pomemben človek kot celota. Pišem o tem, kako sem zaradi alternativnih tehnik zdravljenja spoznala, kaj je za zdravje resnično pomembno. In to prav gotovo ni bolezen, pravzaprav človek. Spoznala sem, zakaj zbolimo. Vzrok za bolezen je pomemben!

vzrok za bolezen

O vzrokih za bolezni govorijo mnoga tradicionalna, naravna zdravljenja. Zakaj? Ker sintetična zdravila povzročijo to, da potlačimo, kar se nam želi razodeti. O vzrokih bolezni govori tudi tradicionalna kitajska medicina, ki pravi, da so vzrokih boleznih v čustvih. Čustva vplivajo na blokado energije posameznega organa. Tako organ deluje oslabljeno.

Poiščite vzrok za bolezen

Vzrok za bolezen je kot gorivo, ki napaja bolezen in bolezen bo izgubila na svoji moči. Vzrok za bolezen povzroča, da se bolezen ne pozdravi in je treba terapije ponavljati. Sprememba je potrebna. Sprememba prehrane, mišljenja, življenja.

Zakaj je pomembno odkriti vzrok za bolezen?

Piše v knjigi Popolno zaupanje, ki pravi: “Ni zdravja in ne bo ozdravljenja, dokler ne bo spremembe. Ne bo dokončnega ozdravljenja, dokler boste zdravili simptome. Na primer: Ponavljajoče migrene. Ponavljajoče terapije? Migrena se vam bo dolga leta javljala spet in spet. Ne slišite sporočila? Bolezen je posledica nečesa, nekaj jo je povzročilo (t. i. vzrok). (O)zdravite vzrok. Ta blokira pretok vaše energije. Ker smo tudi energija, (dolgotrajna) blokada ali zastoj in pomanjkanje energije, kar je kasneje preraslo v bolezen. Kaj dodati za ozdravitev?…”

Vam je zanimivo? Se nadaljuje.

Več si lahko preberete v knjigi Popolno zaupanje… Povezava… 

Stik z avtorico… Povezava…