življenjske preizkušnje

Življenjske preizkušnje

Življenjske preizkušnje, predvsem težke bolezni (povezava – Težke bolezni) in situacije, so kot kovačnica, kjer se oblikuje naša notranja moč in modrost. Tudi dlje časa – kako vztrajati? (Povezava – dolgotrajna terapija). Osebna rast je ob tem neizbežna. Kje najti vztrajnost in moč, da pridemo iz tega? V knjigi (povezava – knjiga Popolno zaupanje) je opisan postopek, kaj vas bo dvignilo. Pa čeprav zdravniki pravijo, da ni mogoče!

Čeprav se lahko na začetku zdi, da nas bremenijo do te mere, da komaj zmoremo dihati, lahko skozi proces preizkušnje odkrijemo svojo resnično moč in potenciale. Te preizkušnje nas pogosto prisilijo, da se spremenimo (povezava – Kako spremeniti druge?), da rastemo in da se soočimo z deli sebe, ki jih prej nismo poznali ali jih nismo želeli ali zmogli priznati ali sprejeti.

Življenjske preizkušnje prinašajo spremembo in modrost

Postanemo bolj močni, bolj sočutni in bolj povezani s sabo (povezava – Kako se imeti rajši). Kljub vsemu trpljenju (povezava – Moram trpeti?), ki ga težave prinašajo, nam težke preizkušnje ponujajo priložnost, da izkusimo svojo notranjo moč in vztrajnost ter da rastemo v boljše različice sebe. Ko se naučimo sprejeti in integrirati lekcije, ki jih prinašajo, lahko presežemo omejitve svojega uma in srca ter se dvignemo kot močnejši, modrejši.

 

Vam je zanimivo? Se nadaljuje.

Več si lahko preberete v knjigi Popolno zaupanje… Povezava… 

Stik z avtorico… Povezava…