Huda diagnoza

Huda diagnoza

Huda diagnoza  je lahko kot temačna senca, ki seže v naše življenje in nas sooča z neizogibno resničnostjo naše človeške ranljivosti, vendar avtorica knjige “Popolno zaupanje” razkriva, da ta diagnoza ni nujno polom. Kako jo gledati drugače? Lahko služi kot izhodišče za globoko osebno preobrazbo in ozdravitev. Tako je težava lahko tudi priložnost – le videti jo morate tako. Za mojo bolezen Wikipedia piše, da je neozdravljiva (Ali je moja bolezen ozdravljiva – povezava), pa vseeno ozdravitev uspela.

 

Skozi svojo uspešno lastno izkušnjo, ki jo je delila v svoji knjigi, je avtorica razkrila pot svojega lastnega zdravljenja in se poglobila v raziskovanje notranjih virov moči (O prepričanjih – povezava), ki so ji omogočili premagovanje težav. S svojo zgodbo o izboljšanju zdravja in ozdravitvi je avtorica postala vir navdiha in upanja za mnoge, ki se soočajo s podobnimi izzivi, ter pokazala, da je moč notranjega zaupanja (Zaupanje v ozdravitev – povezava) in vere (Zaupanje v Boga – povezava) v proces ozdravitve lahko izjemno močno orodje v boju proti bolezni in težavam.

Huda diagnoza še ne pomeni konca

S tem, ko deli svoje zgodbe, izzive in strahove, avtorica omogoča bralcem, da jih vzpodbudi, da probajo ključe do ozdravitve, da se aktivirajo v lastni rasti in se podajo na pot do ozdravitve (Pot do zdravja – povezava). Pomembno je, da se zavedamo, da kljub težkim diagnozam in življenjskim izzivom obstaja možnost za premagovanje teh ovir in življenje polno in srečno življenje, če le vztrajamo in zaupamo v svojo notranjo moč. S pristopom, ki temelji na popolnem zaupanju (Zaupanje v ozdravitev – povezava) v proces življenja in lastno zmožnost za premagovanje ovir, avtorica kaže, da lahko celo najtemnejše trenutke v življenju obrnemo v priložnost za osebno rast in preobrazbo, ter najdemo luč na koncu tunela.

 

Naročilo knjige – povezava

Naročilo svetovanje – povezava

Več o avtorici – povezava

Zanimivi članki – povezava

Leave a Comment