Namen knjige

Namen knjige Popolno zaupanje

Namen knjige Popolno zaupanje – Zdravljenje od znotraj

Namen knjige. Avtorica knjige Popolno zaupanje deli svojo zgodbo o uspehu na poti do zdravja (povezava Pot do zdravja) in razkriva korake, ki ji niso uspevali, da ne boste delali enakih napak. Razdriva tudi, kako ji je to uspelo. S svojim pisanjem ne le da inspirira, ampak ponuja tudi praktične nasvete, ki bralcem omogočajo, da prepoznajo in premagajo lastne ovire na poti k boljšemu zdravju.

Namen knjige Popolno zaupanje je da vas z modrostmi popelje do ozdravitve. S knjigo ne investirate v branje, temveč v mir v sebi, notranji moči. Knjiga je vaš osebni mentor, ki bo vedno z vami, tudi v najtežjih trenutkih. Zmanjšuje težino težkih bremen. Vas podpira, motivira in vam daje občutek varnosti ter zaupanja v proces zdravljenja.  “Popolno zaupanje” ni le zbirka osebnih izpovedi; je zbirka praktičnih orodij in strategij, ki so preizkušene in resnične. Takoj jih lahko uporabite v praksi.

Bralci bodo našli navdih v avtoričini predanosti, njenem pogumu in neomajnem prepričanju, da je mogoče doseči popolno zdravje s pravo umsko naravnanostjo in akcijo. Knjiga služi kot opomnik, da je moč misli neprecenljiva (O prepričanjih – povezava), in da lahko, s pravim odnosom in podporo, premagamo tudi najtežje zdravstvene izzive. Piše tudi o hudih diagnozah (huda diagnoza – Kako spremeniti prepričanje, da rak ubija?)– knjiga vas bo pomirila. Ko boste prebrali “Popolno zaupanje”, ne boste boste pridobili tudi neprecenljivo vero vase, v stvarnika, v energijo (povezava – Zaupanje v Boga) v lastno moč in sposobnost, da izboljšate svoje zdravje in kvaliteto življenja. Ta knjiga je vaša vstopnica do življenja, polnega zdravja in zadovoljstva, kjer notranji mir in moč nista le cilja, ampak tudi potovanje.

Namen knjige – hitrejša pot do cilja : ZDRAVJE

Soočenje z boleznijo vodi do hitrejše ozdravitve (povezava – Soočenje z boleznijo). Prinaša namreč veliko prednosti

  • skrajšuje trpljenje
  • je neizbežno – vsaka ozdravitev se začne s soočenjem
  • hitreje zaživite sr(e)čno življenje
  • več energije, več ciljev, več rezultatov
  • ZDRAVJE!

 

Vam je zanimivo? Se nadaljuje.

Več si lahko preberete v knjigi Popolno zaupanje… Povezava… 

Stik z avtorico… Povezava…