sporocilo bolezni

Kaj sporoča bolezen?

Kaj sporoča bolezen?

 

Sporočila bolezni

Soočenje ali pobeg pred bolečino? Preden bolečino spet prisilno utišate (z zdravili, alkoholom, delom ali se zatečete v katere druge odvisnosti), se spomnite, da se je manifestirala z razlogom, da jo opazite. Če jo (namenoma) preslišite, bo zdravljenje verjetno kratkoročne narave. Z zdravili se je dolgoročno ne da utišati. Ker je boleč vzrok še vedno ostane prisoten. Olajšanje bo verjetno trajalo toliko časa, kolikor bodo trajala zdravila (učinek odvisnosti). Zato tudi obstajajo ponavljajoče se bolezni in vseživljenjska terapija. Vzrok je še vedno ostal, nerazrešen. Teža bremen pa vse večja. Le-ta z vsemi čustvi in občutki, prepričanji usede v telo (na kosti, v celice, v organe) in se vam bo javljal spet in spet. Dokler ne prepoznate sporočila, nekaj spremenite. Poglobite se vanjo, spremljajte komunikacijo duše, čustev in občutkov, misli, telesa in duha. Ko se boste od-ločili, odložili in spremenili, bo tovor vedno lažji.

Ko spet čutite nelagodje, tesnobo, bolečino (psihično, fizično), je najbolj osvobajajoča rešitev soočenja. Ni najbolj enostavna, ni najbolj prijetna, je pa najbolj osvobajajoča, odrešujoča. Je dolgoročne narave.

 

Modrost telesa, duše in duha v povezavi z boleznijo

Valeria Moore piše o tem, kako ima podzavest vpliv navzven, kako so bolezen, čustva, občutki, misli povezani. Prepričanja kot vzrok bolezni in travme, govori o tem, da so čustva odraz notranjih prepričanj in da naj bi ugotavljanje in spreminjanje temeljnih prepričanj lahko pospešilo (samo)zdravljenje.

V knjigi opisujem, kaj vam sporoča:

  • visok krvni tlak
  • migrena
  • astma
  • nespečnost
  • prekomerna teža
  • depresija
  • zasvojenost

V procesu svetovanja vam povem, kaj bolezen sporoča vam. Pokličite me!

Odkrijte sporočila in v nadaljevanju opisujem tudi postopek za samostojno aktivno delo. Prinaša to, da spet začutite sproščenost, notranji mir, ni vam treba več bežati pred sabo.

»Problemov ne moremo rešiti na isti ravni zavedanja, kot so nastali.« Albert Einstein

 

Vam je zanimivo? Se nadaljuje.

Več si lahko preberete v knjigi Popolno zaupanje… Povezava… 

Stik z avtorico… Povezava…