Zdravljenje od znotraj

Zdravljenje od znotraj

Zdravljenje od znotraj, o katerem piše knjiga Popolno zaupanje, spominja, da je ključen celostni pristop k zdravju. Kaj to pomeni? Avtorica knjige, je že kot najstnica na lastni koži izkusila, da je fizično zdravljenje veliko premalo za dokončno ozdravitev.

Pove, da je za popolno ozdravitev potrebno tudi emocionalno, mentalno in duhovno dobro počutje.

Zdravljenje od zunaj

Medtem ko se zdravljenje od zunaj daje prednost in moč zdravnikom (in sintetičnim zdravilom, ki NE zdravijo. Verjamem, da prekrijejo bolečino in razrešijo za kratek čas. Sama sem izgubila zaupanje v zdravila zato, ker so imela prehude stranske učinke. In niso ni zdravila niti ozdravila.). In tako čakala na zdravnike…

1 leto…

2 leti…

3 leta…

5 let…

Zdravnik težko pozdravi bolezen brez vašega angažmaja. Zdravljenje od znotraj zahteva aktivno vlogo posameznika v lastnem procesu zdravljenja. Sicer pa ima bolezen NAMEN in razlog (povezava: Kaj sporoča bolezen?), in se je zgodila zaradi vas.

Knjiga je za vas:

  • če čakate na zdravnike
  • če imate prepričanje: Samo zdravniki me lahko pozdravijo, jaz se ne bom spremenil/a.
  • če bi radi hitreje prišli do boljšega počutja in ozdravitve
  • če se zdravite z zdravili, ki dejansko ne zdravijo

Zdravljenje od znotraj

Zdravljenje od znotraj spet vrača moč posamezniku. Zahteva aktivno vlogo. In morda vključuje spremembo življenjskega sloga, prehranjevalne navade, vadbo, meditacijo in druge tehnike, ki spodbujajo notranje ravnovesje in samozdravljenje.

Razlika med zdravljenjem od zunaj in od znotraj je v tem, da pri prvem pogosto čakamo na zdravniške nasvete in zdravila, medtem ko pri drugem aktivno delamo na svojem zdravju in dobrobiti. Čakanje na zdravnike in diagnoze lahko vzame veliko časa, kar pa pri zdravljenju od znotraj ni vedno potrebno.

Kako vzpodbuditi zdravljenje od znotraj?

Namesto tega se osredotočimo na krepitev lastnega imunskega sistema, uravnavanje stresa in vzpostavljanje notranjega ravnovesja. Čakanje na zdravnike lahko povzroči občutek nemoči in pasivnosti, medtem ko zdravljenje od znotraj posamezniku daje občutek nadzora in odgovornosti za lastno zdravje. Ključno je torej, da posameznik prevzame aktivno vlogo pri svojem zdravju, saj lahko le tako doseže trajno dobro počutje in zdravje.

Knjiga Popolno zaupanje o zdravljenju od znotraj

Knjiga vam bo pomagala, da boste hitreje prišli do odličnega počutja in zdravja. Piše o naravnih pristopih proti negativnim čustvom, kako okrepiti psihično trdnost. Piše o tem, kako zaupati in zaspati brez skrbi. Imate nočne more, skrbi? Knjiga piše, kako postati bolj ljubeči do sebe in kako sprocesirati negativna čustva.

Vam je zanimivo? Se nadaljuje.

Več si lahko preberete v knjigi Popolno zaupanje… Povezava… 

Stik z avtorico… Povezava…