zdravniki

Ko zdravniki ne znajo pomagati

Zdravljenje. Ko zdravniki ne znajo pomagati

Zdravljenje se lahko zgodi tudi brez zdravniške pomoči (Seveda ne gre posploševati.)

Dolgotrajno zdravljenje. Kar je nemogoče za enega zdravnika, je mogoče za drugega

Navajam dva primera, ki sta se končala z uspešno ozdravitvijo, ki sta popolnoma ovrgla teorijo zdravnikov: Ne moremo vam pomagati. Ne verjemite jim. Ne poznajo tega, kar ve vaša duša.

Primer je družinska prometna nesreča, kjer so zdravniki pri zdravljenju mame že dvignili roke z besedami: »Mi vam ne moremo več pomagati, naredili smo vse, kar je v naši moči. Rešila vas bo samo vaša volja do življenja, upanje. Končalo se je z zdravjem. » Ko zdravniki obupajo nad zdravljenjem in dvignejo roke, ste na vrsti vi. To vas bo rešilo… “

Imate prepričanje, ki pravi – Zdravnik me bo pozdravil?

Ste prepričani, da vas lahko zdravniki pozdravijo? Sama sem imela izkušnjo, zdravniki so me sprva več let neuspešno zdravili (simptomatsko – z zdravili, kar je premalo za ozdravljenje. To bi bilo dovolj za zdravljenje, ki se nikoli ne bi končalo. Toda to še vedno ni zdravje.). Sama temu nisem verjela, raziskovala naprej, in neozdravljivo je kar naenkrat bilo ozdravljivo.

Imate prepričanje, ki pravi – Ne zmorem, ne da se?

Izsek iz knjige Popolno zaupanje: “Kje ste dobili idejo, da ne zmorete? Kdo vas je prepričal, da ne zmorete? Vaš prestrašeni Ego. Energije vam manjka, zato mislite, da ne zmorete. To ni vaš pravi jaz, saj je vaš pravi jaz le Duša. Govori tiho, zaupa, verjame. Zmore vse in je vsemogočna, brezmejna. In vsa ta mogočnost, brezmejnost je že v vas – odkrijte jo. ”

O alternativnih tehnikah zdravljenja

Avtorica v knjigi piše: “Ko zdravniki niso znali pomagati, so me pri življenju ohranjale alternativne tehnike zdravljenja. V veliko pomoč o mi bile tudi pri šolanju, delu, pri vsakodnevnih aktivnostih. Preizkušala sem delovanje različnih alternativnih tehnik zdravljenja v praksi, ki sem jih med seboj lahko primerjala in se veliko naučila od alternativnih zdravilcev. Zelo so mi pomagale.” Zato o njih danes na svetovanjih realno govorim, ker vem, do kje lahko sežejo.

 

Vam je zanimivo? Se nadaljuje.

Naročilo knjige – povezava

Naročilo svetovanje – povezava

Več o avtorici – povezava

Zanimivi članki – povezava